Tervetuloa sivustolleni

Merilapin Laite- ja Soitinhuolto


Merilapin Laite- ja Soitinhuolto on perustettu keväällä 2015. Palveluihin kuuluu sähkölaitteiden ja muiden laitteiden korjaus, myös pienet sähköasennukset ja asuntojen sähkölaitteisto korjaukset(pistorasiat, valokytkimet, kiukaat, jne.)

Muita palveluja ovat kiinteistöjen pienet korjaukset. Kauttani saatavana kiinteistöjen helat esim. palosuojatut postiluukut, parvekeovien lukot ja muut helat.

Yhtenä vahvana osa-alueena musiikkilaitteiden, kuten kitaravahvistimien ja soittimien korjaukset sekä huollot. Jos esim. karaoke laitteistosi tai mikseri räkkisi tarvitsee huoltoa tai päivitystä, ota yhteyttä. Rakennan myös tarvittaessa laitteistosi, haluammillasi ominaisuuksilla.

Eli korjataan kaikkea mikä on mahdollisesti kannattavaa korjata joten kannattaa kysyä....

Nyt uutena palveluna 3D tulostukset, jos on tarvetta jollekin pikku nippelille otahan yhteyttä.

Yritys toimii osoitteessa.  Kuusitie 35, 91100 Ii.
Korjataan myös pienkoneita sekä työskentelen myös hydrauliikan parissa.

Musiikki sekä soitintarvikkeita saatavissa kauttani ja varastossakin on jonkin verran tuotteita,kuten kaapelit, kielet, jne... Lue lisää Facebookista


                                                          


Valtuutettu Bluetone Huoltopiste Pohjois-SuomessaNyt saatavana myös polttoainekäyttöiset ajoneuvolämmittimet sekä myös muut www.heater.fi tuotteet. Yrityksellä on S2-urakointioikeudet.